Linda Vista

Linda Vista - behandlingar och utbildningar i centrala Stockholm. Vi är experter inom naglar & ögonfransförlängning. Vi har också SEYF-certifierade utbildningar inom ögonfransförlängning. Vi har alla  rätt kunskap & utbildning och är mycket för service. Välkommen till vår lyxiga salong, vi tar hand om dig!

Vaxning

Vaxning av hela ben                                 500kr

Halva ben                                                      400kr

Under armar                                                 200kr

Hela ben + bikini                                         700kr

 

Kosmetisk tatuering

Ögonbryn 4 700 kr (inkl 2 behandlingstillfällen)

Eyeliner uppe 2 000 kr

Eyeliner nere 2 000 kr

Eyeliner uppe & nere3 600 kr

 

Camilla Brolin utför kosmetisk tatuering 3 D ögonbryn och även eyeliner. Metoden hon använder ger ett väldigt naturtroget resultat.

Innan behandlingen utförs så får man en konsultation där vi tillsammans går igenom färg & form och jag berättar om hur det går till och vad man bör tänka på innan & efter behandlingen.

Direkt efter behandlingen ser färgen mycket mörk ut men ca 40-50% av färgen kommer att försvinna redan efter några veckor. Det är alltså en process som påbörjats och man kan beskriva det som att man målar ett konstverk, vi arbetar fram ett bra resultat som du är nöjd med. Det ingår 2 behandlingar i priset.

 Du bör avstå, alternativt undvika;

  • Behandling vid menstruation eftersom man då är känsligare för smärta.
  • Alkohol, värk- och blodförtunnande mediciner 48 timmar innan behandling. 

Hållbarhet:

Tatueringen med 3D effekt brukar hålla ca 1 -3 år men detta är individuellt och beror på flera faktorer som till exempel, hudtyp, ålder och hur du sköter tatueringen. Gnuggande, sol, samt klor och saltvattensbad bleker pigmentet.

3D effekten kan varieras hos vissa om man har exempelvis en gammal tatuering. Vid en traditionell tatuering punkterar man in färgen djupare in i huden. Det kan leda till ärrbildning och just därför kan en 3D effekt variera hos olika kunder som redan har en tatuering. Det brukar ofta behövas ett par återbesök och i vissa fall kan inte en hel 3D effekt förväntas.

Ögonbryn: 
Tillsammans med kunden bestäms färg och form. Vi siktar alltid på att det ska se så naturligt ut och framhäva ögonen och ansiktets egna drag. När kunden är nöjd så appliceras bedövning, i ca 30 minuter och därefter kan behandlingen börja. Tatueraren tatuerar strå för strå och ett naturtroget ögonbryn skapas. Behandlingstiden är från 60 min. Skulle korrigering behövas så ingår detta i priset i behandling nr 2 som sker efter 4 veckors läktid. Därför är det viktigt att man bokar in en ny tid inom dessa 4 veckor. Bokar man inte en tid inom dessa 4 veckor så betalar man fullt pris vid behandling 2. Allt för ett bra resultat!  

Eyeliner:
Man för ner pigmentet i franslinjen. En tunn fin linje som framhäver ögonen skapas under ca 30 min. Ofta får kunder höra att de ser piggare ut eftersom deras ögon upplevs som större. 

Under de första 21 dagarna efter behandlingen ska stark sol samt solarium, extrem kyla och hårda vindar undvikas. Inte vara under vattenytan i pool, undvik att bada bastu. Låt det tatuerade området läka i lugn och ro för bästa resultat.

 

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

              Linda Vista    Grev Turegatan 25    114 38 Stockholm    08-42052100    info@lindavista.se