Linda Vista

Linda Vista - behandlingar och utbildningar i centrala Stockholm. Vi är experter inom naglar & ögonfransförlängning. Vi har också SEYF-certifierade utbildningar inom ögonfransförlängning. Vi har alla  rätt kunskap & utbildning och är mycket för service. Välkommen till vår lyxiga salong, vi tar hand om dig!

Spraytan

Spraya din kropp & slipp utsätta huden för farliga UV-stålar. Gör dig fin inför semestern eller festen & känn dig  brun & fräsch efter bara 15 minuter. Vi arbetar med märket Whitetobrown. Det finns 3st nyanser att välja på & vi väljer den nyans som passar just din hudtyp. För att få ett så bra resultat som möjligt är det viktigt att du skrubbar din kropp innan behandling för att ta bort döda hudceller. Då sitter din färg bättre & längre. Fråga gärna oss om råd!

spraytan_whitetobrown

 

Helkropp                        395kr

Vi sprayar dig från topp till tå med hjälp av vår airbrush maskin. Vi väljer en nyans som passar din hudtyp & ser till att du får den perfekta brännan som passar just dig! Behandlingen tar ca 10 minuter + torktid på 5 minuter. Du kan sedan ta på dig kläder & gå ut från salongen lite brunare. Du ska duscha inom 6-8 timmar för att få ett så bra resultat som möjligt. Tänk på att du tar på dig mörka och lite lösa kläder. 

Fråga oss om vilka  produkter du kan använda både innan din behandling & eftervård.

 

Halvkropp                      250 kr

Här kan du välja men det vanligaste är att du sprayar ben, armar och ansikte. Vi väljer en nyans som passar din hudtyp & ser till att du får den perfekta brännan som passar just dig! Denna behandling tar ca 5 minuter + torktid på 5 minuter innan du kan sätta på dig kläderna.

Fråga gärna oss om råd om vilka produkter du kan använda både innan & efter din behandling. 

 

Ansikte                             100kr

Vi sprayar endast ansikte, hals & nacke.            

 

Vaxning

Vaxning av hela ben                                 500kr

Halva ben                                                      400kr

Under armar                                                 200kr

Hela ben + bikini                                         700kr

 

 

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

              Linda Vista    Grev Turegatan 25    114 38 Stockholm    08-42052100    info@lindavista.se