Ögonfransförlängning

fransutbildningar sedan 2007

Fransutbildning

Utbilda dig till Fransstylist hos oss på Linda Vista. Yrket är riktat till dig som tycker om att arbeta med människor och service. Det är ett tacksamt jobb som du kan ta med dig vart du än är i världen.

Vårt mål och ambition är att du som elev ska känna dig trygg med utbildningen men också att våra kunder känner sig säkra med varumärket.

Känner du att du brinner för detta finns det även möjlighet att vidareutbilda sig som lärare och bli en Linda Vista Lashes instruktörer. Kanske har du höga mål och vill ha ditt egna Linda Vista Lashes utbildningscenter någonstans i landet?

Du som går vår utbildning har tillgång till vår webshop & butik redan från start. Där har vi alla produkter inom fransförlängning och vi försöker att uppdatera och ha dom bästa produkterna på marknaden. Välkommen till Linda Vista Lashes!

Utbilda dig till Fransstylist hos oss:

 • Du får träffa nya människor
 • Du kan arbeta med detta vart du än är i världen
 • Du tjänar pengar redan från start.                                                              
 • Du har möjlighet att starta din egna skola i din stad/ort.                          
 • Du har alltid rabatt i vår shop.
 • En ökad marknad varje år!

Ta steget och bli en av oss!Datum för utbildningar

 • 10/1-12/1
 • 16/2-18/2
 • 28/3-30/3
 • 21/4-23/4
 • 1/6-3/6
 • 13/7-15/7
   

Anmäl dig här

Linda Vista Lashes yrkesutbildning BASIC

3 dagars utbildning med fokus på singeltekniken. Du kommer att lära dig att arbeta med singelfransar obh flat lashes. Samma teknik men skiljer resultatmässigt. Produkter ingår till ett värde av 3000kr. Dessa har du under din första praktiktid men har självklart tillgång till vår shop när du behöver fylla på. Efter dina 3 dagar på skolan är det praktik och träning. Detta gör du hemma eller på salong men du styr över din träning själv. Vi coachar och hjälper dig så mycket du behöver. Du kommer efter ca 12 veckor och gör ditt slutprov för att bli godkänd och få ditt certifikat.
Pris 10500kr

Linda Vista Lashes yrkesutbildning PRO

3 dagars grundutbildning singelfransar, flat lashes + 1 dag volymteknik. Här får du kunskap i alla tekniker och du kan anpassa teknik efter kund. Produkter ingår till ett värde av 3500kr. Du tränar sedan i ca 12 veckor för att öva upp tempo och teknik. Du kan också välja att ha extra dagar hos oss för att ta emot kunder under elevpris för att få extra coachning och gå snabbare fram. Vem vet, du kanske blir en i vårat team? Efter avslutad praktiktid görs ett praktiskt och ett teoretiskt prov och du får ditt certifikat till ditt nya yrke.
Pris 14500kr

Härdplastutbildning Online

Du får hemskickat kurslitteratur och en onlinefilm så du kan genomföra kursen vart du själv önskar. I kursen ska du även genomföra ett teoretiskt prov för att få ett
giltigt intyg i härdplast. Kursen är framtagen av arbetsmiljöverket för att du som elev skall kunna arbeta säkert och tryggt för din hälsas och välbefinnandes skull. Du lär dig hur du hanterar risker, produkter och arbetssätt samt lagar och regler kring det kemiska.

För att få arbeta som fransstylist så krävs ett giltigt intyg frånArbetsmiljöverket där man gått en utbildning separat inom härdplaster. Intyget är giltigt i fem år, sedan behövs intyget uppdateras på nytt.
Pris 1400kr
 

Lärare

Linda Hallberg är utbildad nagelterapeut, makeupartist & är Certifierad fransstylist (master). Instruktör på fransutbildningarna på Linda Vista. Ägarinna av salong & skola & grundare för varumärkerna Sweden Nails & Linda Vista Lashes.

Linda Hallberg

Nagelterapeut, Fransstylist, Makeupartist, Lärare